Ο ρόλος του Μεσίτη

Oι κτηματομεσίτες είναι έμπειροι σύμβουλοι και γνωρίζουν καλύτερα από όλους τις διαδικασίες ενοικίασης και αγοραπωλησίας.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εξελίξει τις υπηρεσίες τους, καθώς προβάλλουν με το βέλτιστο τρόπο μέσω της ιστοσελίδας, των real estate portals, των social media και σε μεγαλύτερο κοινό το χαρτοφυλάκιό τους.

Ο μεσίτης ανακαλύπτει τα διαθέσιμα ακίνητα που ανταποκρίνονται στα κριτήριά του εντολέα του και με την εμπειρία του θα διευκολύνει τις γραφειοκρατικές και νομικές λεπτομέρειες και θα αποφυγεί τα προβλήματα  και τις καθυστερήσεις.

Ο μεσίτης έχει ένα σκοπό: να προωθήσει ακίνητα και να ολοκληρώσει κάθε διαδικασία. Έτσι, μπορει να επισκέπτεται ακίνητα ή να υποδέχεται πιθανούς αγοραστές σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη του.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του μεσίτη εξοικονομούν χρόνο, καθώς ξέρει τι ψάχνει ο κόσμος, τις συνηθισμένες δυσκολίες και πώς να τις διαχειριστεί. Είναι αντικειμενικός και λειτουργεί ως καλός πωλητής που προστατεύει το συμφέρον του πελάτη του. Έτσι, οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο ξέρει να το διαπραγματεύεται και να βρίσκει λύσεις.

Η συνεργασία με μεσίτη σιγουρα θα σε ανταμείψει  στο τέλος, γιατί εξοικονομείς χρόνο, αποφεύγεις το άγχος, διαπραγματεύεται εκείνος για εσένα με ξεκαθάρους όρους και σε προστατεύει απο παγίδες.

Σχετικά άρθρα